Examinerend Stageonderdeel

By 24 juni 2019RAAK

Ondernemend gedrag

Inleiding

In de loop van de stageperiodes heb ik veel geleerd over het bedrijfsleven in deze branch. Tijdens mijn tweede stage kreeg ik de examen opdracht van school opgestuurd. Ook kreeg ik de link naar de 360 graden feedback, dit is een test die ik moest maken voor zelfreflectie en door drie personen laten invullen voor feedback.

De vragen die in de opdracht gesteld werden en de feedback die ik uit de 360 graden feedback heb ontvangen heb ik verwerkt in een verslag. Dit verslag moest gepresenteerd worden aan mijn praktijkbegeleider en stagebegeleider. Dit gesprek is opgenomen en kan je hieronder bekijken. Ook heb ik het verslag dat ik heb gemaakt bijgevoegd als link. Als er delen van de tekst nog onduidelijk zijn dan staan die in voorgaande blogs.

Leave a Reply