Presentatie Smith & Johnson

By 12 juni 2019RAAK

Proces

Ik ben in totaal 3 weken bezig geweest met dit project, ik kreeg de brief via de mail van Peter. Deze mail werd naar alle medewerkers gestuurd zodat iedereen op de hoogte is dat er weer een presentatie aan komt. Toen ik de brief had gelezen ging ik meteen onderzoek doen naar wat voor bedrijf het is. Het is een private bank die wat jonger publiek wilt aanspreken dan dat ze deden. Het onderzoek gedeelte sprak me niet aan dus dat duurde best lang. Ik heb mijn presentatie een aantal keer voor feedback naar Brent gestuurd, hij gaf me duidelijk advies waar ik aan kon werken.

De feedback die ik op mijn gestuurde versies kreeg was dat ik mijn verhaal meer kon uitbreiden, ik mocht meer dia’s gebruiken voor één onderwerp. Bij de uitleg van de brief kon ik mijn verhaal over meer dia’s verspreiden, bijvoorbeeld de opgenoemde punten door de klant elk apart te benoemen en te laten zien. Ook kreeg ik terug gekoppeld dat ik mijn presentatie anders kon opmaken namelijk in plaats van een witte achtergrond een afbeelding die bij het onderwerp past. Ik kreeg ook de opmerking dat ik mijn verhaal wat meer mocht uitbreiden, mijn presentatie liep goed alleen kon ik het wel wat meer verspreiden zoals alle onderwerpen apart vernoemen zodat de presentatie wat langer duurt.

Mijn presentatie zelf ging best goed. Ik had niet net als mijn eerste presentatie op een briefje geschreven dus het ging wat minder soepel maar omdat mijn presentatie uitgebreid was kon ik er wat makkelijker wat over vertellen. Mijn collega’s die mij gingen beoordelen waren tevreden en ze vonden het ook beter gaan dan mijn eerste presentatie. Ik kreeg natuurlijk nog wel wat puntjes om aan te werken, daarvoor ben ik hier tenslotte. Na de presentatie ben ik met Brent gaan zitten om mijn tussentijdse beoordeling in te vullen. Hij weet waar hij het over heeft en wil mij graag meer leren dus heeft hij het formulier met toelichting ingevuld zodat ik daarmee aan de slag kan. Ik krijg komende week nog een kleine opdracht om te presenteren om te kunnen vergelijken en de eindbeoordeling in te vullen.

tussentijdse beoordelingFinal presentatie

Leave a Reply