Website voor Bendigo Business Excellence Awards

De afgelopen 2 weken heb ik gewerkt aan de website voor BBEA (Bendigo Business Excellence¬†Awards). Ik heb de content loading gedaan, hierbij hoort text uploaden en de afbeeldingen opslaat in de juiste maten en invoegen. Het meeste werk was voor mij de “Award” pagina. Op deze pagina zijn een hoop afbeeldingen te zien, ziet er prima uit. Waarom dit het langs heeft geduurd was omdat ik het steeds moest veranderen, eerst waren het alleen de logo’s daarna foto met logo, alleen had ik de foto’s nog niet dus die moest ik uit de map zoeken van vorig jaar, de foto’s met logo waren nog niet perfect dus die moesten opnieuw. Dit heb ik ongeveer 5 of 6 keer moeten aanpassen, opnieuw opslaat en veranderd, soms kleine dingetjes en soms een hele hoop. Hieronder zie je wat afbeeldingen van de website hoe die op het moment is.

Hierna ben ik verder gegaan met de nominatie formulieren voor elke categorie. Er zijn 16 categorie√ęn dus ook 16 verschillende formulieren. Hier was ik wel een tijdje bee bezig omdat ik alles moest knippen en plakken, deze staan nog niet online omdat je nog niet kan nomineren. De website gaat maandag online.

BBEA Website

Henry's Honey

Verder heb ik de afgelopen week ook aan een stage project gewerkt die ik van Raak heb gekregen, elke stagiaire krijgt deze. Ik moet een logo en een etiket ontwerpen die honing, natuurlijk en minimalistisch uitstraalt. Dit moest ik naast de BBEA website doen in een week. Ik ben rustig aan de slag gegaan en heb punten opgeschreven die ik moest doen. Hieronder zie je wat foto’s van mijn proces.

Ik ben naar de supermarkt gegaan en heb een potje gekocht waar ik een luxe honig pot van kan maken, dit werd een potje van oploskoffie. Ik heb het etiket ontworpen met he logo er op. Het enig wat ik nog moet doen is een presentatie in het engels geven aan alle werknemers, en de presentatie moet ook nog in elkaar gezet worden. Ik heb woensdag 8 mei de presentatie dus dat moet goed komen. Hieronder zie je het eindresultaat.

Leave a Reply