Meeting + content loading

By 22 april 2019RAAK

Mee met een meeting

Vrij in het begin van mijn stage ging ik mee naar een meeting in de buurt van Geelong. Dit was een afspraak met Red23. Dit is een bedrijf die een stukken grond koopt, dat verdelen in kleinere stukken, en die stukken verkopen ze om huizen op te kunnen bouwen. Deze afspraak was om een beeld te krijgen van de omgeving, zodat er een website omheen gebouwd kan worden in de juiste stijl en sfeer. Hieronder zie je hoe het er aan toe ging.

Uitleg van de omgeving

Plattegrond van het stuk land

Content loading BIIF website

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het uploaden van images en tekst in de website voor BIIF (Bendigo Invention + Innovation Festival). Deze opdracht kreeg ik omdat er gedacht werd dat het niet zo’n grote taak zou zijn, maar dat pakte heel anders uit. De eerst aanpassingen had ik terug gestuurd naar de klant voor feedback, die kregen we vrij snel. Het resultaat was dat er steeds meer veranderd moest worden en de feedback bleef maar komen. Gelukkig heb ik al wat ervaring met WordPress dus dit was geen probleem, ik ging lekker aan de gang en kon bijna alles zelf doen, afgezien van de backend aanpassingen. Hieronder zie je foto’s van mijn notitieboekje met de aanpassingen op een rijtje.

Zoals je ziet zijn er heel wat aanpassingen geweest voor de website klaar was. Ik heb best veel geleerd van deze opdracht. Ik heb leren werken voor en met de klant, werken met structuur, overleggen met collega’s. Omdat ik zoveel content en images moest uploaden wist ik hoe de website in elkaar zat en wat er nog moest gebeuren kreeg ik de bijnaam BIIF manager. Dit was een grapje tussen de collega’s en mij, het is gezellig hier kan ik je vertellen.

Klik hier om de website te bekijken.

Leave a Reply